Újszülött - Baba

Az újszülött fotózás az egyik kedvenc témám és különleges számomra, ha az megtiszteltetés ér, hogy én fotózhatok életében először egy új jövevényt a családban. 

Újszülött fotózásról: 2 hetes korig általában még gyűrött a pici arca, könnyen elalszik, így ezeket a képeket ebben az időszakban készítem. Kérésre elmegyek hozzátok, így a baba a természetes közegében maradhat.

Fotózás előtt, miután a baba jóllakott, az altatás már pucéran, csak meleg pokrócba tekerve történjen, így vetkőztetésre nem ébred fel a csöppség.

Sokszor közös képek is készülnek, ezekre érdemes pasztell, egyszínű ruhát felvenni. A szülők kezeit általában belekomponálom egy-két képbe, így azok ápoltságára is érdemes figyelni.

A baba pucér képeinél néha előfordul baleset, ezek természetes dolgok, fel vagyok rá készülve, ezek miatt ne aggódj!

Ha felébred a csöppség, szünetet tartunk, szopizás, vagy ringatás után általában nyugodtan alszik tovább. Újszülött fotózása 2-3 óra hosszáig zajlik.

Baba fotózásról: Fél éves kora előtt a babád vagy fekszik, vagy a kezedben tartod, így az igazán változatos képek fél éves kora után készülnek, amikor a pici már tud ülni. Fontos, hogy kipihenten érkezzetek, és a pocak is tele legyen, így semmi sem ronthatja el a hangulatot. Ha szeretnéd, hozzál több féle rucit Neki, bár legtöbbször meztelenül-félmeztelenül készülnek a legaranyosabb képek. Számos kiegészítő vár Rátok, a képek sikere garantált!