Esküvő

Esküvő Fotózás

A legszebb napotok legszebb pillanatait örökítem meg, hogy annak hangulatát újra átélhessétek képeitek nézegetése közben.

A fotózást akkor kezdem, amikor szeretnétek: akár az esemény előtt pár héttel vagy nappal civilként, még jegyben járva, vagy az esküvő napján készülődés közben, vagy akár a szertartáson. Fotóriporterként fontosnak tartom, hogy a gyönyörűen beállított képek mellet elkapjam azokat a pillanatokat, amelyek az esküvőtök meghittségét, az esemény jelentőségét tükrözik. Sokszor észre sem veszitek majd, hogy fotózlak Titeket. Sajtófotósként a hangulatot, a gesztusokat fényképezem, így egy valódi nászriportot kaptok Tőlem.

A nyomtatott képek Fuji papírra készülnek, így azok meleg, élethű színei garantáltak. A képeket tartalmazó nyomtatott DVD mellé egyedi esküvői fotókönyvet kaptok, amelyben méltó módon, igényesen elrendezem kedvenc képeiteket .A képeitekből diavetítést (slide show) szerkesztek, így a digitális képeket zenei aláfestéssel tudjátok majd nézegetni, egymásnak megmutogatni.