Rólam

Túl sok képed van, de egyik sem ’normális’? Úgy érzed rohan az idő, és jó lenne újraélni csodás pillanatokat? Érzéseket, érzelmeket fotózok, így amikor nézed a képeket, ismét átélheted életed legszebb időszakait.

Mitől jó egy kép? Elsősorban érezd magad jól amikor fotózlak! Vedd fel a kedvenc ruhád, érezd magad szépnek, a többit bízd rám- mindenre kérdésre tudom a választ, és minden váratlan szituációt megoldok! Elsődleges feladatomnak tartom, hogy kötetlen légkört teremtsek veletek, utána jöhet a szakmai rész: legszebb fények, hátterek, környezet, kellékek, beállítások megválasztása. A legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmem. Leginkább természetes fényekkel a szabadban szeretek fotózni, de a műtermi képek sem állnak távol tőlem.

 

Hagyd, hogy a fotózás egy közös élmény legyen az egész családnak, amire mindannyian örömmel  emlékeztek vissza! Az évek során számtalan mosolyt, könnyet és kacajt örökíthettem meg, és hiszem,  hogy munkám értéke az évek múlásával egyre növekszik: hiszen az utókor számára pótolhatatlan  emlékeket őriznek, egy életen át elkísérnek minket.