Rólam

Mikor a gép a kezemben van és adott a téma, a külvilág megszűnik számomra. Fények, háttér, perspektíva, látószög, élesség, beállítás, expozíció és talán még egy pár dolgot sorolhatnék amire egy másodperc tört része alatt figyelni kell a jó képhez. Rendkívül élvezem a munkám, hisz ez egyben a szenvedélyem is.

15 évesen kaptam az első gépemet, egy Zenitet. Bár nem tudatosan, csak érzésből állítgattam, meglepően szép rajzolatú képeket készített. A gimnáziumi érettségi után 2 éves szakmai képzést követően fotóriporteri végzettséget szereztem már egy komolyabb Pentaxszal - még analóg -, és olyan szerencsés voltam, hogy laborálhattam, megtanultam a sötétkamra rejtelmeit.

Mérnöki diplomát szereztem, így pár évig azt hittem - családi vállalkozás végett - mérnökként a faiparban fogok tevékenykedni.

A vargabetű után vissza a fotózáshoz: szakmai múltamat tekintve luxushajón dolgoztam fotósként, itt a gyorsaságot, emberismeretet és szakmai tapasztalatszerzést említeném. A Délmagyarország és Délvilág fotósaként évekig fotóztam riportot, különböző portrékat és eseményeket. 

A műtermi fotózás rejtelmeibe ástam magam, így professzionális felszereléssel a honlapomon bemutatott témákban vállalok megbízásokat makói műtermemben, vagy kültéri fotózáson bárhol az országban.

Makón élek, férjemmel itt neveljük 3 gyerekünket.  :)