Vélemények

Szia Dolli! Megkaptuk a képeket! Szuper jók, köszönöm szépen! Egyszerűek, természetesek, pont ilyeneket szerettünk volna! Sok pusziiii 

M.A.

Szia!
Ma kézhez kaptuk a kèpeket.  Annyira tetszenek!!! Fantasztikusat varázsoltál

Nagyon szépen köszönjük!!
Puszi,

P.-O. K.

Mindenki el van bűvölve a képektől!!! 

Nagyon szépek, és nagyon szép hangulatok vannak benne!

Köszönjük szépen az áldozatos és türelmes munkádat!!! 

Sz.-Sz. É.

Mi köszönjük ismét a szuper képeket 

 F.A.

Nagyon szépen köszönjük a képeket Dolli! Szuper jók lettek! A fekete-fehérek is nagy meglepit okoztak. :)

 B.A.

Köszönjük szépen! Gyönyörű képek. :)

F.Á.

Köszi szépen! Nagyon tetszenek, szuper jó képek! :-)

 N.N.

A képek minősége, fotózás közben a humor, nagyon közvetlenek voltak.

 A.D.

Dollit régóta ismerem, gyönyörű , művészi képeket csinál.Nagyon jó vele dolgozni,mert vidáman,boldogan fenykepez,ami atragad ránk is és így a képek meg gyönyörubbek.Bàrmilyen eseményre kell fényképész mi őt hívjuk,őt csak ajánlani tudom mindenkinek.

 Sz. Á. M.

Mindig jó hangulatúak a fotózások, Dolli mindent megtesz hogy felszabadult legyen a légkör. A végén minőségi képeket kapunk ! Bárkinek ajánlom!

  Sz. N.

A kismama fotózás után nem volt kérdés, hogy az újszülött fotóinkat is ő fogja készíteni. Kreatív, közvetlen és elhivatott fotóst ismerhettünk meg benne. A kapott képek minőségével is mindig elégedettek voltunk. Biztosan lesz még közös fotózásunk a jövőben.

 N.-K. K.

Szeretem az oldott, kötetlen, barátságos hangulatot, amit fotozáskor teremt... Elfelejtem, hogy kamera van ott, ezért imádom a pillanatokat, amiket megörökít a fotókon. Meleg szeretettel ajánlom bárkinek, bárhol, bármilyen alkalom fotózására! 

 O.B.

Nos, én úgy gondolom, hogy Dobó Dolli képei, igenis megérdemlik azt, hogy megálljunk mellettük egy kissé és újra értelmezzük magunkban egy műtermi fotó, portré, tájkép, tárgyfotó, akt, esemény- rendezvény fotó fogalmát. Nem tudom hogy csinálja, de kiragadja a pillanat lényegét, a vonalak, idomok láthatatlan, de mégis jelen lévő kontúrját, egyidejűleg az árnyalatokkal, felfedve a valóságot, ám visszatartva mindazt, amit inkább a fantáziánkra bíz a művész. Mindenféleképpen ajánlom az oldalát. Mindenkinek aki fotót szeretne csináltatni bárhol bármiről, bárkiről és művészt keres hozzá, de annak is, aki csak gyönyörködni szeretne az alkotásaiban.

 D.Zs.

Nagyon, nagyon köszönöm a képeket! Hát...megint nagyon szépek lettek! :-)
Nagyon tetszenek! 

H.T.

További vélemények a Facebook oldalamon.